Něco o značce TFA Dostmann

meteostanice-tfa weather-hub_01

TFA Dostmann je německá značka specializující se na výrobu přesných a spolehlivých přístrojů pro měření teploty, vlhkosti a dalších meteorologických veličin. Zde jsou některé zajímavosti o této značce:

  1. Historie: Společnost TFA Dostmann byla založena v roce 1964 v německém městě Wertheim. Za více než padesát let existence se stala jedním z předních výrobců meteorologických přístrojů na světě.

    1. Široká nabídka produktů: TFA Dostmann nabízí širokou škálu produktů různých druhů analogových i digitálních teploměrů, vlhkoměrů, barometrů, meteorologických stanic, nástěnných hodin, budíků a dalších přístrojů pro měření a monitorování počasí a klimatu.

    2. Inovace a technologie: Značka TFA Dostmann se vyznačuje inovacemi a používáním moderních technologií v jejich produktech. V sortimentu naleznete moderní bezdrátový systém sběru dat Weatherhub s připojení k internetu s funkcemi, které umožňují snadné sledování a analýzu dat.

    3. Kvalita a spolehlivost: Produkty od TFA Dostmann jsou známé pro svou vysokou kvalitu a spolehlivost. Společnost klade důraz na precizní měření a dlouhou životnost svých přístrojů, což získalo uznání a důvěru zákazníků po celém světě.

    4. Mezinárodní působnost: TFA Dostmann exportuje své produkty do více než 80 zemí po celém světě. Jejich přístroje jsou oblíbené mezi profesionálními meteorology, ale také mezi domácími uživateli, kteří se zajímají o sledování počasí a klimatu. Měřicí přístroje značky TFA Dostmann naleznou využití napříč celým průmyslem (potravinářství, zemědělství, zdravotnictví, archivářství, stavebnictví, přepravě, ale také v chemii a petrochemii...)

    5. grilovaci-teplomer-tfaCertifikace a ocenění: TFA Dostmann je držitelem různých certifikací a ocenění, které potvrzují kvalitu jejich výrobků. Patří sem například certifikace ISO 9001 pro kvalitu a certifikace ISO 14001 pro životní prostředí.

    Značka TFA Dostmann se vyznačuje dlouholetou historií, širokou nabídkou spolehlivých měřicích přístrojů, inovacemi, kvalitou a mezinárodní prestiží ve světě nejen meteorologických měření.

    Široký sortiment značky TFA Dostmann naleznete v našem eshopu.

    I v jednotlivých kategoriích eshopu můžete filtrovat produkty podle značek např.:
    - TEPLOMĚRY
    - VLHKOMĚRY
    - METEO PŘÍSTROJE
    - MĚŘICÍ PŘÍSTROJE
    - HODINY - ČASOVAČE
    ...a další