Procesní kalibrace teploměru od -25°C do +400°C, 4 teplotní body
Kód: K590TSouvisející produkty
Tento jednoduchý zemědělský teploměr nalezne využití jak při měření teploty sena, siláží, obilovin (zrní), dřevní stěpky, ale také při měření teploty kompostů apod.
Špičkový kapesní výklopný teploměr. Pro monitorování teploty jídla a pití. Velmi rychlé a přesné měření teploty. Senzorické tlačítko. Auto-rotující displej. Anitmikrobiální...
Špičkový kapesní výklopný teploměr. Pro monitorování teploty jídla a pití. Velmi rychlé a přesné měření teploty. Senzorické tlačítko. Auto-rotující displej. Anitmikrobiální...
Tento digitální teploměr je ideální pro kontrolu teploty při přípravě a výdeji pokrmů. Velkou výhodou teploměru je možnost sklopení hrotu a zvýšená odolnost proti vlhkosti...
Tento digitální teploměr je ideální pro kontrolu teploty při přípravě a výdeji pokrmů. Velkou výhodou teploměru je možnost sklopení hrotu a zvýšená odolnost proti vlhkosti...
Tento digitální teploměr je ideální pro kontrolu teploty při přípravě a výdeji pokrmů. Velkou výhodou teploměru je možnost sklopení hrotu a zvýšená odolnost proti vlhkosti...
Měření teploty: -50..+70 °C, digitální teploměr s externím teplotním čidlem na kabelu.
Detailní popis produktu
Kalibrace teploměru - procesní (-25..+400°C); 4 teplotní body
- kalibrace teploměru se provádí ve 4 (čtyřech) teplotních bodech (teplotní body lze individuálně zvolit)
- rozsah teplot: od -25°C do +400°C
- požadavek na individuální kalibrační teploty napište prosím do poznámky při objednávání
- součástí dodávky je provedení kalibrace (1x objednaného nebo Vámi dodaného teploměru) + kalibrační list
- v případě provádění prvotní kalibrace u nově nakoupeného teploměru od naší společnosti je účtována automaticky sleva ve výši 10% na každou kalibraci
- kalibrace teploměrů provádíme i u zákazníka v provozu, zde je nutné počítat ještě s cestovními náklady
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kalibrace teploměrů |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.